Přihlášení
|
Registrace
Základní složky potravin
Dětská výživa
Potravinové doplňky vitamíny, minerály
Výživa těhotných a kojících žen
Vaříme a pečeme
Nápoje a koktejly
Kuchyňské přístroje
Etika stolování
Diety hubnutí
Rady návody
Zajímavé články
Vitamin B12 - Kobalamin
Mlezivo
Koenzym Q10
Červená řepa
Slunečnice - slunečnicová semena
Hlavní stránka
>
Vaříme a pečeme
>
Bezmasé pokrmy, knedlíky, obiloviny, luštěniny
Jahelná kaše s ananasem
Ingredience:
250 g jáhel
1 vrchovatá polévková lžíce másla
ananasový kompot
1 vanilkový cukr
Postup přípravy:
Jáhly
nejprve důkladně propláchneme vodou a následně je 2x spaříme vroucí vodou, abychom je zbavily nepříjemné nahořklé chuti.
Ananasový kompot otevřeme, šťávu slijeme do hrnce a přidáme vodu. Celkové množství tekutin musí být v dvojnásobném poměru, než jsou jáhly.
Do hrnce přidáme připravené jáhly a vaříme cca 15 minut, dokud se většina tekutiny neodpaří.
Do hotové jahelné kaše vmícháme vanilkový cukr a necháme v ní rozpustit máslo.
Kaši servírujeme do misek, zdobíme kousky kompotovaného ananasu. Dle chuti můžeme kaši přisladit.
Sdílet na:
Přehled komentářů k článku
... doposud nebyl přidán žádný komentář ...
Přidat komentář
|
Zobrazit komentáře
Vyhledávání na webu nasevyziva.cz:
Domací lékař - alternativní medicína
léčba, prevence, osvědčené postupy našich předků
Všechny články v aktuální sekci:
Bramborový knedlík z vařených brambor
Houskový kynutý knedlík
Jahelná kaše s ananasem
Pohanka jako příloha nebo chutná kaše
Polenta - zdravá kukuřičná kaše, která zasytí
Vaříme luštěniny - jak předejít nadýmání
Další články najdete v sekci
Bezmasé pokrmy, knedlíky, obiloviny, luštěniny
Zajímavé weby:
Vše o těhotenství, porodnice, ...
Výchova dětí a jejich zdraví
Numerologie
Význam a původ křestních jmen
Naše žena - vše pro moderní ženu
Jaterní dieta
Žlučníková dieta
Zadržování vody v těle
Fotky těhotenství
Domácí pekárny
(c) Naše výživa, 2010-2023 -
Provozní podmínky serveru
-
Použití cookies
-
Kontakty
Zobrazit verzi:
Klasická
|
Mobilní