Komentáře ke článku: Kuchyňské nádobí s keramickou vrstvou

Kuchyňské nádobí s keramickou vrstvou se liší od kuchyňského nádobí s nepřilnavým povrchem tím, že neobsahuje PTFE, ale používá přírodní materiály, které jsou šetrné k životnímu prostředí a zdraví. Základ keramické vrstvy tvoří kvalitní hlína, jenž se při výrobě nádob používá již celá staletí. Keramika pomáhá uchovat šťavnatost a přirozenou chuť jídla.


Sdílet na: Facebook Linkuj.cz Jagg.cz
Na něco super
Honzahofta | 09.11.2014
Máme doma tuhle : http://www.bavimevarit.cz/kuchyne/greenpan-sofia-indukce-keramicka-panev-20-cm a třeba na zeleninu a vejce je super, nějaká jídla (třeba steaky) se ale stejně nejlíp dělají na ocelové pánvi se silným dnem.
Vyhledávání na webu nasevyziva.cz:



 
domácí lékař Domací lékař - alternativní medicína

léčba, prevence, osvědčené postupy našich předků
 
 
Všechny články v aktuální sekci:

 

(c) Naše výživa, 2010-2019 - Provozní podmínky serveru - Použití cookies - Kontakty    Zobrazit verzi: Klasická | Mobilní