Přihlášení
|
Registrace
Základní složky potravin
Dětská výživa
Potravinové doplňky vitamíny, minerály
Výživa těhotných a kojících žen
Vaříme a pečeme
Nápoje a koktejly
Kuchyňské přístroje
Etika stolování
Diety hubnutí
Rady návody
Zajímavé články
Inositol (dříve označení vitamin B8)
Draslík (Kalium, K)
Potravinové doplňky v těhotenství, ale i během kojení
Celer
Mrkev
Hlavní stránka
>
Nápoje a koktejly
>
Čaj
>
Zelený čaj
Komentáře ke článku: Správná příprava zeleného čaje
Pití zeleného čaje významnou měrou
snižuje
riziko rozvoje rakoviny. Za
bezpečnou a účinnou
se považuje dávka, která odpovídá minimálně 10 šálkům zeleného čaje za den, tj. více než
2,5 litru
čaje.
zobrazit celý článek ... Správná příprava zeleného čaje
Sdílet na:
Přehled komentářů k článku
... doposud nebyl přidán žádný komentář ...
Přidat komentář
Vyhledávání na webu nasevyziva.cz:
Domací lékař - alternativní medicína
léčba, prevence, osvědčené postupy našich předků
Všechny články v aktuální sekci:
Zelený čaj - původ, zpracování, obsah, účinky
Správná příprava zeleného čaje
Matcha Tea – japonský zelený čaj
Zajímavé weby:
Vše o těhotenství, porodnice, ...
Výchova dětí a jejich zdraví
Numerologie
Význam a původ křestních jmen
Naše žena - vše pro moderní ženu
Návody na nápoje
Porodné, mateřská, ...
Čínský horoskop
Numerologie a datumy
BIO potraviny
(c) Naše výživa, 2010-2023 -
Provozní podmínky serveru
-
Použití cookies
-
Kontakty
Zobrazit verzi:
Klasická
|
Mobilní