Komentáře ke článku: Zelené potraviny – chlorofyl a enzymy, které léčí

Zelené potraviny se stávají trendem třetího tisíciletí, důležitou součástí tohoto trendu je i pití zelených nápojů. Zelené potraviny nám dodávají živiny a energii, brání vzniku únavy. Přirozenou cestou, bez chemického zpracování, zásobí tělo nepostradatelnými vitamíny, minerály, bílkovinami, enzymy, atd., a to ve správném poměru. Antioxidanty v nich obsažené chrání organismus před volnými radikály, chlorofyl a vláknina pomáhají organismu zbavovat se odpadu, který vzniká při metabolismu buněk. Chrání naši přirozenou střevní mikroflóru, udržují přirozený rytmus stolice.


Sdílet na: Facebook Linkuj.cz Jagg.cz
Vložení nového komentáře
Diskuzní příspěvek může vložit pouze registrovaný (registrační formulář) a aktivně přihlášený uživatel (přihlásit se).

(c) Naše výživa, 2010-2023 - Provozní podmínky serveru - Použití cookies - Kontakty    Zobrazit verzi: Klasická | Mobilní