Komentáře ke článku: Zakysané mléčné produkty

O kysaném mléku a třeba i kvašené zelenině se často mluví jako o superpotravinách. Existuje tedy několik důvodů, proč je vhodné konzumovat kysané mléčné výrobky každý den. Kysané mléčné produkty zajišťují díky obsahu prospěšných bakterií dobrou imunitu. Jsou také zdrojem plnohodnotných bílkovin a cenných minerálů, stopových prvků a vitamínů (především ze skupiny B). Zakysané mléčné nápoje se vyrábějí z mléka naočkovaného různými mléčnými bakteriemi. To, jaký druh bakterií se použije, určuje, o jaký nápoj se ve výsledku bude jednat.


Sdílet na: Facebook Linkuj.cz Jagg.cz
Přehled komentářů k článku
... doposud nebyl přidán žádný komentář ...
Vyhledávání na webu nasevyziva.cz:



 
domácí lékař Domací lékař - alternativní medicína

léčba, prevence, osvědčené postupy našich předků
 
 
Všechny články v aktuální sekci:

 

(c) Naše výživa, 2010-2020 - Provozní podmínky serveru - Použití cookies - Kontakty    Zobrazit verzi: Klasická | Mobilní