Komentáře ke článku: Hroznové víno – chutný zdroj energie

Šťavnaté stolní hroznové víno je koncem léta a začátkem podzimu hlavním ovocem na pultech našich obchodů. Plody (bobule) tvoří zejména voda a sacharidy v podobě hroznového a ovocného cukru, který dodává okamžitou energii, reguluje hladinu cukru v krvi. Látky obsažené v hroznovém vínu odvodňují, podporují zažívání, srdeční činnost a imunitní systém, pročišťují cévy, zpevňují tkáně, pomáhají proti osteoporóze. Vinná réva je ideálním ovocem nejen pro podzimní dietu, ale prospívá i při únavě, nervozitě a depresích, neboť posiluje nervy.


Sdílet na: Facebook Linkuj.cz Jagg.cz
Vložení nového komentáře
Diskuzní příspěvek může vložit pouze registrovaný (registrační formulář) a aktivně přihlášený uživatel (přihlásit se).
Vyhledávání na webu nasevyziva.cz:



 
domácí lékař Domací lékař - alternativní medicína

léčba, prevence, osvědčené postupy našich předků
 
 
 

(c) Naše výživa, 2010-2023 - Provozní podmínky serveru - Použití cookies - Kontakty    Zobrazit verzi: Klasická | Mobilní