Komentáře ke článku: Bulgur - máčená a sušená celozrnná pšenice

Pšeničný bulgur je nutričně vysoce hodnotný produkt, který je známý již asi 4 000 let. Získává se namáčením a sušením tvrdé pšenice. Zrno se nejprve namočí. Během procesu dochází k částečné přeměně škrobu na jednoduché cukry, čímž se zrno stává lehce stravitelným a umocňuje se jeho nezaměnitelná obilná chuť. Dále se zrno párou vysuší, drtí a třídí. Díky tomu je domácí příprava bulguru velmi rychlá a snadná.


Sdílet na: Facebook Linkuj.cz Jagg.cz
Vložení nového komentáře
Diskuzní příspěvek může vložit pouze registrovaný (registrační formulář) a aktivně přihlášený uživatel (přihlásit se).

(c) Naše výživa, 2010-2023 - Provozní podmínky serveru - Použití cookies - Kontakty    Zobrazit verzi: Klasická | Mobilní