Komentáře ke článku: Olivový panenský olej - zpomalení stárnutí

V oblasti jižní Itálie se vyrábí olivový olej prvotřídní kvality. Tento BIO olivový olej extra panenský (lisovaný za studena) byl oceněn italskou známkou kvality Agricoltura biologica, pro jejíž získání je nutné, aby produkt splňoval velmi přísné podmínky pro pěstování a výrobu BIO potravin. Olivy pro výrobu oleje v BIO kvalitě se nesmějí česat ručně a ani při pozdějším zpracování se jich nesmí z důvodů všudypřítomných bakterií dotknout lidská ruka. Olivy se strojově setřesou ze stromu přímo do plachty, z které se přesypou do speciálních přepravek. Tyto olivy se musí zpracovat nejpozději do 24 hodin.


Sdílet na: Facebook Linkuj.cz Jagg.cz
Vložení nového komentáře
Diskuzní příspěvek může vložit pouze registrovaný (registrační formulář) a aktivně přihlášený uživatel (přihlásit se).
Vyhledávání na webu nasevyziva.cz:



 
domácí lékař Domací lékař - alternativní medicína

léčba, prevence, osvědčené postupy našich předků
 
 
Všechny články v aktuální sekci:

 

(c) Naše výživa, 2010-2023 - Provozní podmínky serveru - Použití cookies - Kontakty    Zobrazit verzi: Klasická | Mobilní