Přihlášení
|
Registrace
Základní složky potravin
Dětská výživa
Potravinové doplňky vitamíny, minerály
Výživa těhotných a kojících žen
Vaříme a pečeme
Nápoje a koktejly
Kuchyňské přístroje
Etika stolování
Diety hubnutí
Rady návody
Zajímavé články
Vitamin A - Retinol
Vitamin B2 – Riboflavin
Mlezivo
Získávání a uskladnění mateřského mléka
Pórek
Hlavní stránka
>
Vaříme a pečeme
>
Bezmasé pokrmy, knedlíky, obiloviny, luštěniny
Komentáře ke článku: Pohanka jako příloha nebo chutná kaše
Aby se v pohance
zachovaly
všechny cenné látky, je vhodné ji vůbec
nevařit
. Potřebné množství pohanky se pouze zalije vařící vodou a nechá pod pokličkou
nabobtnat
.
zobrazit celý článek ... Pohanka jako příloha nebo chutná kaše
Sdílet na:
Vložení nového komentáře
Diskuzní příspěvek může vložit pouze registrovaný (
registrační formulář
) a aktivně přihlášený uživatel (
přihlásit se
).
Vyhledávání na webu nasevyziva.cz:
Domací lékař - alternativní medicína
léčba, prevence, osvědčené postupy našich předků
Všechny články v aktuální sekci:
Bramborový knedlík z vařených brambor
Polenta - zdravá kukuřičná kaše, která zasytí
Houskový kynutý knedlík
Vaříme luštěniny - jak předejít nadýmání
Pohanka jako příloha nebo chutná kaše
Jahelná kaše s ananasem
Zajímavé weby:
Vše o těhotenství, porodnice, ...
Výchova dětí a jejich zdraví
Numerologie
Význam a původ křestních jmen
Naše žena - vše pro moderní ženu
Nejpoužívanější jména
Fotky porodnice
Plodné dny výpočet
Porodné, mateřská, ...
Zelenina
(c) Naše výživa, 2010-2023 -
Provozní podmínky serveru
-
Použití cookies
-
Kontakty
Zobrazit verzi:
Klasická
|
Mobilní