Komentáře ke článku: Cukrové sirupy pro přípravu nápojů a koktejlů

Cukrové sirupy jsou nezbytné pro přípravu míchaných nealkoholických i alkoholických nápojů a koktejlů. Samotný cukr se špatně rozpouští a nápoj kalí, proto cukrem, až na výjimku, míchané nápoje nesladíme. Nápoje slazené cukrovým sirupem jsou chutnější, jemnější a mají lepší konzistenci. Jelikož se cukrový sirup nedá nahradit průmyslově vyráběnými ovocnými sirupy, musíme si ho vyrobit doma sami. Jeho využití není jen při přípravě míchaných nápojů, ale hodí se i do polevy na zákusky, dorty a palačinky, některé sirupy se dají přidávat i do kávy.


Sdílet na: Facebook Linkuj.cz Jagg.cz
Vložení nového komentáře
Diskuzní příspěvek může vložit pouze registrovaný (registrační formulář) a aktivně přihlášený uživatel (přihlásit se).
Vyhledávání na webu nasevyziva.cz:



 
domácí lékař Domací lékař - alternativní medicína

léčba, prevence, osvědčené postupy našich předků
 
 
Všechny články v aktuální sekci:

 

(c) Naše výživa, 2010-2023 - Provozní podmínky serveru - Použití cookies - Kontakty    Zobrazit verzi: Klasická | Mobilní